24-uursregel

Een huurdag is 24 uur

Autohuur wordt altijd berekend over 24 uur. Dit betekent dat de huurperiode start op het moment dat je de huurauto in ontvangst neemt. Dus reserveer je je huurauto van 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende dag (precies, dat is 24 uur), dan betaal je 1 dag huur. Maar lever je de huurauto de volgende dag pas om 12:00 uur in, dan komen de kosten voor een volledige huurdag erbij.

Huurauto eerder inleveren. Wat gebeurt er met ongebruikte huurdagen?

Lever je de huurauto vóór het einde van je huurperiode in en heb je dus ongebruikte huurdagen of dagdelen over? Dan worden deze helaas niet vergoed. Autohuur gaat echt per 24 uur. Huur je de auto vanaf 09:00 uur en lever je ‘m om 17:00 uur dezelfde dag weer in? Dan is dat eigenlijk zonde. Je mag de auto namelijk tot 09:00 uur de volgende ochtend gebruiken!

Het is dus eigenlijk heel simpel: maak goed gebruik van de 24-uursregel! Je betaalt er immers toch voor. Dan kun je er maar net zo goed alles uithalen wat erin zit.

Berichten

24-uursregel

Een huurdag is 24 uur

Autohuur wordt altijd berekend over 24 uur. Dit betekent dat de huurperiode start op het moment dat je de huurauto in ontvangst neemt. Dus reserveer je je huurauto van 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende dag (precies, dat is 24 uur), dan betaal je 1 dag huur. Maar lever je de huurauto de volgende dag pas om 12:00 uur in, dan komen de kosten voor een volledige huurdag erbij.

Huurauto eerder inleveren. Wat gebeurt er met ongebruikte huurdagen?

Lever je de huurauto vóór het einde van je huurperiode in en heb je dus ongebruikte huurdagen of dagdelen over? Dan worden deze helaas niet vergoed. Autohuur gaat echt per 24 uur. Huur je de auto vanaf 09:00 uur en lever je ‘m om 17:00 uur dezelfde dag weer in? Dan is dat eigenlijk zonde. Je mag de auto namelijk tot 09:00 uur de volgende ochtend gebruiken!

Het is dus eigenlijk heel simpel: maak goed gebruik van de 24-uursregel! Je betaalt er immers toch voor. Dan kun je er maar net zo goed alles uithalen wat erin zit.

Berichten

24-uursregel

Een huurdag is 24 uur

Autohuur wordt altijd berekend over 24 uur. Dit betekent dat de huurperiode start op het moment dat je de huurauto in ontvangst neemt. Dus reserveer je je huurauto van 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende dag (precies, dat is 24 uur), dan betaal je 1 dag huur. Maar lever je de huurauto de volgende dag pas om 12:00 uur in, dan komen de kosten voor een volledige huurdag erbij.

Huurauto eerder inleveren. Wat gebeurt er met ongebruikte huurdagen?

Lever je de huurauto vóór het einde van je huurperiode in en heb je dus ongebruikte huurdagen of dagdelen over? Dan worden deze helaas niet vergoed. Autohuur gaat echt per 24 uur. Huur je de auto vanaf 09:00 uur en lever je ‘m om 17:00 uur dezelfde dag weer in? Dan is dat eigenlijk zonde. Je mag de auto namelijk tot 09:00 uur de volgende ochtend gebruiken!

Het is dus eigenlijk heel simpel: maak goed gebruik van de 24-uursregel! Je betaalt er immers toch voor. Dan kun je er maar net zo goed alles uithalen wat erin zit.

Berichten

24-uursregel

Een huurdag is 24 uur

Autohuur wordt altijd berekend over 24 uur. Dit betekent dat de huurperiode start op het moment dat je de huurauto in ontvangst neemt. Dus reserveer je je huurauto van 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende dag (precies, dat is 24 uur), dan betaal je 1 dag huur. Maar lever je de huurauto de volgende dag pas om 12:00 uur in, dan komen de kosten voor een volledige huurdag erbij.

Huurauto eerder inleveren. Wat gebeurt er met ongebruikte huurdagen?

Lever je de huurauto vóór het einde van je huurperiode in en heb je dus ongebruikte huurdagen of dagdelen over? Dan worden deze helaas niet vergoed. Autohuur gaat echt per 24 uur. Huur je de auto vanaf 09:00 uur en lever je ‘m om 17:00 uur dezelfde dag weer in? Dan is dat eigenlijk zonde. Je mag de auto namelijk tot 09:00 uur de volgende ochtend gebruiken!

Het is dus eigenlijk heel simpel: maak goed gebruik van de 24-uursregel! Je betaalt er immers toch voor. Dan kun je er maar net zo goed alles uithalen wat erin zit.

Berichten