Betalen

Vakantiebestemming uitgezocht, tickets geboekt, huurauto gereserveerd. Nu alleen nog je huurauto betalen! Maar hoe werkt dat eigenlijk bij Mathilda Car Rental B.V.

Wanneer moet je de huurauto betalen?

Nadat je de geschikte huurauto hebt gevonden, voltooi je de reservering. Tijdens het online reserveren kun je aangeven hoe je wil betalen. Nadat de reservering door ons bevestigd is, ontvang je een betaalverzoek en voldoe je de volledige huursom. Het is niet mogelijk om een aanbetaling te doen, je betaalt in één keer het hele bedrag. Let op: uiterlijk 14 dagen voor huuraanvang moet het bedrag bij ons binnen zijn. Dit is jouw bewijs om de huurauto mee op te halen.

Betalen met creditcard

Je kunt je reservering bij ons betalen met je creditcard. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur en een linkje naar ons betaalplatform. Hier zie je eerst een samenvatting van jouw reservering staan. Vervolgens klik je door naar een pagina waar je je creditcardgegevens invult. Vaak volgt er daarna nog een stap vanuit jouw creditcardmaatschappij, waar je de betaling moet bevestigen. Bijvoorbeeld met een code, app of vingerafdruk.

Het bedrag wordt trouwens pas op jouw creditcard geïncasseerd op het moment dat de reservering akkoord is. In de tussentijd staat het bedrag als reservering op je afschrift. Je hebt wel al toestemming gegeven, maar wij hebben nog niets geïnd.

Moet de creditcard waarmee je betaalt op naam van de hoofdbestuurder staan?

Nee, de creditcard waarmee jij de reservering aan ons betaalt hoeft niet op naam van de hoofdbestuurder te staan. Dit geldt alleen voor de creditcard waarmee de waarborg ter plaatse wordt voldaan, omdat de hoofdbestuurder verantwoordelijk is voor de huurauto. Maar het betalen van de reservering kun je in principe ook met de creditcard van bijvoorbeeld je partner doen. Zolang je bij het ophalen van de huurauto maar wel een creditcard op naam van de bestuurder meeneemt!

Betalen per bankoverschrijving

Betalen per bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden, máár betalen via creditcard is wel een stuk gemakkelijker en bovenal veiliger! Daarom raden wij zeker aan om te kiezen voor deze betaalmogelijkheden in plaats van een bankoverschrijving.

Berichten

Betalen

Vakantiebestemming uitgezocht, tickets geboekt, huurauto gereserveerd. Nu alleen nog je huurauto betalen! Maar hoe werkt dat eigenlijk bij Mathilda Car Rental B.V.

Wanneer moet je de huurauto betalen?

Nadat je de geschikte huurauto hebt gevonden, voltooi je de reservering. Tijdens het online reserveren kun je aangeven hoe je wil betalen. Nadat de reservering door ons bevestigd is, ontvang je een betaalverzoek en voldoe je de volledige huursom. Het is niet mogelijk om een aanbetaling te doen, je betaalt in één keer het hele bedrag. Let op: uiterlijk 14 dagen voor huuraanvang moet het bedrag bij ons binnen zijn. Dit is jouw bewijs om de huurauto mee op te halen.

Betalen met creditcard

Je kunt je reservering bij ons betalen met je creditcard. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur en een linkje naar ons betaalplatform. Hier zie je eerst een samenvatting van jouw reservering staan. Vervolgens klik je door naar een pagina waar je je creditcardgegevens invult. Vaak volgt er daarna nog een stap vanuit jouw creditcardmaatschappij, waar je de betaling moet bevestigen. Bijvoorbeeld met een code, app of vingerafdruk.

Het bedrag wordt trouwens pas op jouw creditcard geïncasseerd op het moment dat de reservering akkoord is. In de tussentijd staat het bedrag als reservering op je afschrift. Je hebt wel al toestemming gegeven, maar wij hebben nog niets geïnd.

Moet de creditcard waarmee je betaalt op naam van de hoofdbestuurder staan?

Nee, de creditcard waarmee jij de reservering aan ons betaalt hoeft niet op naam van de hoofdbestuurder te staan. Dit geldt alleen voor de creditcard waarmee de waarborg ter plaatse wordt voldaan, omdat de hoofdbestuurder verantwoordelijk is voor de huurauto. Maar het betalen van de reservering kun je in principe ook met de creditcard van bijvoorbeeld je partner doen. Zolang je bij het ophalen van de huurauto maar wel een creditcard op naam van de bestuurder meeneemt!

Betalen per bankoverschrijving

Betalen per bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden, máár betalen via creditcard is wel een stuk gemakkelijker en bovenal veiliger! Daarom raden wij zeker aan om te kiezen voor deze betaalmogelijkheden in plaats van een bankoverschrijving.

Berichten

Betalen

Vakantiebestemming uitgezocht, tickets geboekt, huurauto gereserveerd. Nu alleen nog je huurauto betalen! Maar hoe werkt dat eigenlijk bij Mathilda Car Rental B.V.

Wanneer moet je de huurauto betalen?

Nadat je de geschikte huurauto hebt gevonden, voltooi je de reservering. Tijdens het online reserveren kun je aangeven hoe je wil betalen. Nadat de reservering door ons bevestigd is, ontvang je een betaalverzoek en voldoe je de volledige huursom. Het is niet mogelijk om een aanbetaling te doen, je betaalt in één keer het hele bedrag. Let op: uiterlijk 14 dagen voor huuraanvang moet het bedrag bij ons binnen zijn. Dit is jouw bewijs om de huurauto mee op te halen.

Betalen met creditcard

Je kunt je reservering bij ons betalen met je creditcard. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur en een linkje naar ons betaalplatform. Hier zie je eerst een samenvatting van jouw reservering staan. Vervolgens klik je door naar een pagina waar je je creditcardgegevens invult. Vaak volgt er daarna nog een stap vanuit jouw creditcardmaatschappij, waar je de betaling moet bevestigen. Bijvoorbeeld met een code, app of vingerafdruk.

Het bedrag wordt trouwens pas op jouw creditcard geïncasseerd op het moment dat de reservering akkoord is. In de tussentijd staat het bedrag als reservering op je afschrift. Je hebt wel al toestemming gegeven, maar wij hebben nog niets geïnd.

Moet de creditcard waarmee je betaalt op naam van de hoofdbestuurder staan?

Nee, de creditcard waarmee jij de reservering aan ons betaalt hoeft niet op naam van de hoofdbestuurder te staan. Dit geldt alleen voor de creditcard waarmee de waarborg ter plaatse wordt voldaan, omdat de hoofdbestuurder verantwoordelijk is voor de huurauto. Maar het betalen van de reservering kun je in principe ook met de creditcard van bijvoorbeeld je partner doen. Zolang je bij het ophalen van de huurauto maar wel een creditcard op naam van de bestuurder meeneemt!

Betalen per bankoverschrijving

Betalen per bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden, máár betalen via creditcard is wel een stuk gemakkelijker en bovenal veiliger! Daarom raden wij zeker aan om te kiezen voor deze betaalmogelijkheden in plaats van een bankoverschrijving.

Berichten

Betalen

Vakantiebestemming uitgezocht, tickets geboekt, huurauto gereserveerd. Nu alleen nog je huurauto betalen! Maar hoe werkt dat eigenlijk bij Mathilda Car Rental B.V.

Wanneer moet je de huurauto betalen?

Nadat je de geschikte huurauto hebt gevonden, voltooi je de reservering. Tijdens het online reserveren kun je aangeven hoe je wil betalen. Nadat de reservering door ons bevestigd is, ontvang je een betaalverzoek en voldoe je de volledige huursom. Het is niet mogelijk om een aanbetaling te doen, je betaalt in één keer het hele bedrag. Let op: uiterlijk 14 dagen voor huuraanvang moet het bedrag bij ons binnen zijn. Dit is jouw bewijs om de huurauto mee op te halen.

Betalen met creditcard

Je kunt je reservering bij ons betalen met je creditcard. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een mail met de factuur en een linkje naar ons betaalplatform. Hier zie je eerst een samenvatting van jouw reservering staan. Vervolgens klik je door naar een pagina waar je je creditcardgegevens invult. Vaak volgt er daarna nog een stap vanuit jouw creditcardmaatschappij, waar je de betaling moet bevestigen. Bijvoorbeeld met een code, app of vingerafdruk.

Het bedrag wordt trouwens pas op jouw creditcard geïncasseerd op het moment dat de reservering akkoord is. In de tussentijd staat het bedrag als reservering op je afschrift. Je hebt wel al toestemming gegeven, maar wij hebben nog niets geïnd.

Moet de creditcard waarmee je betaalt op naam van de hoofdbestuurder staan?

Nee, de creditcard waarmee jij de reservering aan ons betaalt hoeft niet op naam van de hoofdbestuurder te staan. Dit geldt alleen voor de creditcard waarmee de waarborg ter plaatse wordt voldaan, omdat de hoofdbestuurder verantwoordelijk is voor de huurauto. Maar het betalen van de reservering kun je in principe ook met de creditcard van bijvoorbeeld je partner doen. Zolang je bij het ophalen van de huurauto maar wel een creditcard op naam van de bestuurder meeneemt!

Betalen per bankoverschrijving

Betalen per bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden, máár betalen via creditcard is wel een stuk gemakkelijker en bovenal veiliger! Daarom raden wij zeker aan om te kiezen voor deze betaalmogelijkheden in plaats van een bankoverschrijving.

Berichten