Huurauto ophalen

Ja, het is eindelijk zover. het inpakken van je koffers was nog een beetje stressen, maar inmiddels ben je geland op Curaçao. De huurauto heb je gelukkig thuis al gereserveerd dus die hoef je alleen nog even op te halen of geleverd te krijgen zodat het genieten kan beginnen! Met deze tips weet je precies hoe het ophalen van je huurauto nou in z’n werk gaat.

Wat heb ik nodig om de huurauto op te halen?

de drie belangrijkste dingen die je nodig hebt om je gereserveerde huurauto op te kunnen halen zijn :
– De reservering voucher
– Je rijbewijs
– Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Waar haal ik de huurauto op?

De reservering van jouw huurauto, inclusief alles wat erbij komt kijken kan je ophalen bij onze kantoor.
adres : Kaya Butuela 105, Grote Berg, Curaçao.
Bij aankomst op Curaçao kan je gelijk naar onze kantoor rijden en je auto ophalen.
Adres van onze kantoor staat hierboven vermeld en ook op onze reservering formulier.
Omdat je de voucher direct na het reserveren krijgt, heb je genoeg tijd om je vooraf al goed in te lezen.

Hoe werkt het ophalen met adresaflevering?

Met een adresaflevering hoef je jouw huurauto niet op te halen, maar wordt deze afgeleverd op een afgesproken dag en tijdstip bij jouw accommodatie. Handig als je niet voor de gehele vakantieperiode een huurauto wil huren, maar gewoon een paar dagen wil toeren.
Wil je gebruik maken van adresaflevering? Geef dit dan aan tijdens het reserveren.

Het huurcontract op bestemming tekenen

Tijdens het online reserveren, geef je jouw persoonlijke gegevens al aan ons door. Waarom moet je dan op bestemming nog een keer een huurcontract invullen en ondertekenen? Alleen de NAW gegevens die je tijdens het reserveren doorgeeft, zijn niet voldoende.
Na al dat papierwerk krijg je de sleutels van je huurauto. Een tijdrovend klusje, zeker als meer mensen tegelijk hun huurauto ophalen.

Voordat je wegrijdt ..

Al het papierwerk is geregeld en bij de balie en de sleutels van de huurauto is overhandigd. Het liefst stap je in en rijd je weg, dat snappen we! Maar neem nog even een paar minuten om even rond de auto te lopen om te kijken of er geen schade te zien is die niet op het contract vermeld staat. Maak ook even een foto van de tankstand.

Wat als ik de huurauto ophaal buiten openingstijden?

Dat is geen enkel probleem. Bij het online reserveren geef jij aan hoe laat je de auto wilt ophalen. Wij tonen dan de kantoren die op dat moment geopend zijn. Soms is een kantoor wel gesloten, maar blijft er een medewerker op je wachten. Het kan dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Zie je tijdens het reserveren geen kosten voor ophalen buiten openingstijden in je overzicht? Dan zijn deze er dus niet!

Mijn vlucht is vertraagd, wat moet ik doen?

Heeft je vlucht vertraging en haal je daarom later de auto op? Wanneer je het vluchtnummer in de autohuurreservering hebt gezet, kan de lokale wagenparkaanbieder het zien als er vertraging is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Heb je meer dan 2 uur vertraging? Dan is het toch verstandig om telefonisch contact op te nemen met ons via email of WhatsApp.

Berichten

Huurauto ophalen

Ja, het is eindelijk zover. het inpakken van je koffers was nog een beetje stressen, maar inmiddels ben je geland op Curaçao. De huurauto heb je gelukkig thuis al gereserveerd dus die hoef je alleen nog even op te halen of geleverd te krijgen zodat het genieten kan beginnen! Met deze tips weet je precies hoe het ophalen van je huurauto nou in z’n werk gaat.

Wat heb ik nodig om de huurauto op te halen?

de drie belangrijkste dingen die je nodig hebt om je gereserveerde huurauto op te kunnen halen zijn :
– De reservering voucher
– Je rijbewijs
– Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Waar haal ik de huurauto op?

De reservering van jouw huurauto, inclusief alles wat erbij komt kijken kan je ophalen bij onze kantoor.
adres : Kaya Butuela 105, Grote Berg, Curaçao.
Bij aankomst op Curaçao kan je gelijk naar onze kantoor rijden en je auto ophalen.
Adres van onze kantoor staat hierboven vermeld en ook op onze reservering formulier.
Omdat je de voucher direct na het reserveren krijgt, heb je genoeg tijd om je vooraf al goed in te lezen.

Hoe werkt het ophalen met adresaflevering?

Met een adresaflevering hoef je jouw huurauto niet op te halen, maar wordt deze afgeleverd op een afgesproken dag en tijdstip bij jouw accommodatie. Handig als je niet voor de gehele vakantieperiode een huurauto wil huren, maar gewoon een paar dagen wil toeren.
Wil je gebruik maken van adresaflevering? Geef dit dan aan tijdens het reserveren.

Het huurcontract op bestemming tekenen

Tijdens het online reserveren, geef je jouw persoonlijke gegevens al aan ons door. Waarom moet je dan op bestemming nog een keer een huurcontract invullen en ondertekenen? Alleen de NAW gegevens die je tijdens het reserveren doorgeeft, zijn niet voldoende.
Na al dat papierwerk krijg je de sleutels van je huurauto. Een tijdrovend klusje, zeker als meer mensen tegelijk hun huurauto ophalen.

Voordat je wegrijdt ..

Al het papierwerk is geregeld en bij de balie en de sleutels van de huurauto is overhandigd. Het liefst stap je in en rijd je weg, dat snappen we! Maar neem nog even een paar minuten om even rond de auto te lopen om te kijken of er geen schade te zien is die niet op het contract vermeld staat. Maak ook even een foto van de tankstand.

Wat als ik de huurauto ophaal buiten openingstijden?

Dat is geen enkel probleem. Bij het online reserveren geef jij aan hoe laat je de auto wilt ophalen. Wij tonen dan de kantoren die op dat moment geopend zijn. Soms is een kantoor wel gesloten, maar blijft er een medewerker op je wachten. Het kan dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Zie je tijdens het reserveren geen kosten voor ophalen buiten openingstijden in je overzicht? Dan zijn deze er dus niet!

Mijn vlucht is vertraagd, wat moet ik doen?

Heeft je vlucht vertraging en haal je daarom later de auto op? Wanneer je het vluchtnummer in de autohuurreservering hebt gezet, kan de lokale wagenparkaanbieder het zien als er vertraging is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Heb je meer dan 2 uur vertraging? Dan is het toch verstandig om telefonisch contact op te nemen met ons via email of WhatsApp.

Berichten

Huurauto ophalen

Ja, het is eindelijk zover. het inpakken van je koffers was nog een beetje stressen, maar inmiddels ben je geland op Curaçao. De huurauto heb je gelukkig thuis al gereserveerd dus die hoef je alleen nog even op te halen of geleverd te krijgen zodat het genieten kan beginnen! Met deze tips weet je precies hoe het ophalen van je huurauto nou in z’n werk gaat.

Wat heb ik nodig om de huurauto op te halen?

de drie belangrijkste dingen die je nodig hebt om je gereserveerde huurauto op te kunnen halen zijn :
– De reservering voucher
– Je rijbewijs
– Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Waar haal ik de huurauto op?

De reservering van jouw huurauto, inclusief alles wat erbij komt kijken kan je ophalen bij onze kantoor.
adres : Kaya Butuela 105, Grote Berg, Curaçao.
Bij aankomst op Curaçao kan je gelijk naar onze kantoor rijden en je auto ophalen.
Adres van onze kantoor staat hierboven vermeld en ook op onze reservering formulier.
Omdat je de voucher direct na het reserveren krijgt, heb je genoeg tijd om je vooraf al goed in te lezen.

Hoe werkt het ophalen met adresaflevering?

Met een adresaflevering hoef je jouw huurauto niet op te halen, maar wordt deze afgeleverd op een afgesproken dag en tijdstip bij jouw accommodatie. Handig als je niet voor de gehele vakantieperiode een huurauto wil huren, maar gewoon een paar dagen wil toeren.
Wil je gebruik maken van adresaflevering? Geef dit dan aan tijdens het reserveren.

Het huurcontract op bestemming tekenen

Tijdens het online reserveren, geef je jouw persoonlijke gegevens al aan ons door. Waarom moet je dan op bestemming nog een keer een huurcontract invullen en ondertekenen? Alleen de NAW gegevens die je tijdens het reserveren doorgeeft, zijn niet voldoende.
Na al dat papierwerk krijg je de sleutels van je huurauto. Een tijdrovend klusje, zeker als meer mensen tegelijk hun huurauto ophalen.

Voordat je wegrijdt ..

Al het papierwerk is geregeld en bij de balie en de sleutels van de huurauto is overhandigd. Het liefst stap je in en rijd je weg, dat snappen we! Maar neem nog even een paar minuten om even rond de auto te lopen om te kijken of er geen schade te zien is die niet op het contract vermeld staat. Maak ook even een foto van de tankstand.

Wat als ik de huurauto ophaal buiten openingstijden?

Dat is geen enkel probleem. Bij het online reserveren geef jij aan hoe laat je de auto wilt ophalen. Wij tonen dan de kantoren die op dat moment geopend zijn. Soms is een kantoor wel gesloten, maar blijft er een medewerker op je wachten. Het kan dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Zie je tijdens het reserveren geen kosten voor ophalen buiten openingstijden in je overzicht? Dan zijn deze er dus niet!

Mijn vlucht is vertraagd, wat moet ik doen?

Heeft je vlucht vertraging en haal je daarom later de auto op? Wanneer je het vluchtnummer in de autohuurreservering hebt gezet, kan de lokale wagenparkaanbieder het zien als er vertraging is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Heb je meer dan 2 uur vertraging? Dan is het toch verstandig om telefonisch contact op te nemen met ons via email of WhatsApp.

Berichten

Huurauto ophalen

Ja, het is eindelijk zover. het inpakken van je koffers was nog een beetje stressen, maar inmiddels ben je geland op Curaçao. De huurauto heb je gelukkig thuis al gereserveerd dus die hoef je alleen nog even op te halen of geleverd te krijgen zodat het genieten kan beginnen! Met deze tips weet je precies hoe het ophalen van je huurauto nou in z’n werk gaat.

Wat heb ik nodig om de huurauto op te halen?

de drie belangrijkste dingen die je nodig hebt om je gereserveerde huurauto op te kunnen halen zijn :
– De reservering voucher
– Je rijbewijs
– Een creditcard op naam van de hoofdbestuurder.

Waar haal ik de huurauto op?

De reservering van jouw huurauto, inclusief alles wat erbij komt kijken kan je ophalen bij onze kantoor.
adres : Kaya Butuela 105, Grote Berg, Curaçao.
Bij aankomst op Curaçao kan je gelijk naar onze kantoor rijden en je auto ophalen.
Adres van onze kantoor staat hierboven vermeld en ook op onze reservering formulier.
Omdat je de voucher direct na het reserveren krijgt, heb je genoeg tijd om je vooraf al goed in te lezen.

Hoe werkt het ophalen met adresaflevering?

Met een adresaflevering hoef je jouw huurauto niet op te halen, maar wordt deze afgeleverd op een afgesproken dag en tijdstip bij jouw accommodatie. Handig als je niet voor de gehele vakantieperiode een huurauto wil huren, maar gewoon een paar dagen wil toeren.
Wil je gebruik maken van adresaflevering? Geef dit dan aan tijdens het reserveren.

Het huurcontract op bestemming tekenen

Tijdens het online reserveren, geef je jouw persoonlijke gegevens al aan ons door. Waarom moet je dan op bestemming nog een keer een huurcontract invullen en ondertekenen? Alleen de NAW gegevens die je tijdens het reserveren doorgeeft, zijn niet voldoende.
Na al dat papierwerk krijg je de sleutels van je huurauto. Een tijdrovend klusje, zeker als meer mensen tegelijk hun huurauto ophalen.

Voordat je wegrijdt ..

Al het papierwerk is geregeld en bij de balie en de sleutels van de huurauto is overhandigd. Het liefst stap je in en rijd je weg, dat snappen we! Maar neem nog even een paar minuten om even rond de auto te lopen om te kijken of er geen schade te zien is die niet op het contract vermeld staat. Maak ook even een foto van de tankstand.

Wat als ik de huurauto ophaal buiten openingstijden?

Dat is geen enkel probleem. Bij het online reserveren geef jij aan hoe laat je de auto wilt ophalen. Wij tonen dan de kantoren die op dat moment geopend zijn. Soms is een kantoor wel gesloten, maar blijft er een medewerker op je wachten. Het kan dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Zie je tijdens het reserveren geen kosten voor ophalen buiten openingstijden in je overzicht? Dan zijn deze er dus niet!

Mijn vlucht is vertraagd, wat moet ik doen?

Heeft je vlucht vertraging en haal je daarom later de auto op? Wanneer je het vluchtnummer in de autohuurreservering hebt gezet, kan de lokale wagenparkaanbieder het zien als er vertraging is. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Heb je meer dan 2 uur vertraging? Dan is het toch verstandig om telefonisch contact op te nemen met ons via email of WhatsApp.

Berichten