Algemene Huurvoorwaarden

In de Algemene huurvoorwaarden sommen we alle belangrijke informatie op over de door jou geselecteerde huurauto. Van de hoogte van de waarborg en het eigen risico, tot aan informatie over de minimumleeftijd of kinderzitjes.

Waar vind je de algemene huurvoorwaarden?

Je vindt de algemene huurvoorwaarden allereerst op onze website. Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je de huurvoorwaarden al bekijken en vergelijken. Maar ook tijdens en na het reserveren van de huurauto, kun je de huurvoorwaarden uiteraard nog doornemen. Na het maken van de reservering en het voldoen van de betaling, ontvang je van ons de voucher. In dit document, zit ook een opsomming van de huurvoorwaarden.

Wat staat er in de algemene huurvoorwaarden?

In de algemene huurvoorwaarden wordt alle belangrijke informatie vermeld. Allereerst vind je hierin terug wat er allemaal is inbegrepen in de autohuur, maar ook staat er andere belangrijke informatie in, zoals: de minimum- en maximumleeftijd. Veel informatie tonen wij ook al tijdens het reserveringsproces, zoals de hoogte van de waarborg en eventuele extra kosten (voor bijvoorbeeld inleveren buiten openingstijden). In de algemene huurvoorwaarden vind je hierover ook altijd aanvullende informatie. Neem maar eens een kijkje in de algemene huurvoorwaarden en je snapt waarom het zo belangrijk is om dit altijd even goed door te nemen!

Berichten

Algemene Huurvoorwaarden

In de Algemene huurvoorwaarden sommen we alle belangrijke informatie op over de door jou geselecteerde huurauto. Van de hoogte van de waarborg en het eigen risico, tot aan informatie over de minimumleeftijd of kinderzitjes.

Waar vind je de algemene huurvoorwaarden?

Je vindt de algemene huurvoorwaarden allereerst op onze website. Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je de huurvoorwaarden al bekijken en vergelijken. Maar ook tijdens en na het reserveren van de huurauto, kun je de huurvoorwaarden uiteraard nog doornemen. Na het maken van de reservering en het voldoen van de betaling, ontvang je van ons de voucher. In dit document, zit ook een opsomming van de huurvoorwaarden.

Wat staat er in de algemene huurvoorwaarden?

In de algemene huurvoorwaarden wordt alle belangrijke informatie vermeld. Allereerst vind je hierin terug wat er allemaal is inbegrepen in de autohuur, maar ook staat er andere belangrijke informatie in, zoals: de minimum- en maximumleeftijd. Veel informatie tonen wij ook al tijdens het reserveringsproces, zoals de hoogte van de waarborg en eventuele extra kosten (voor bijvoorbeeld inleveren buiten openingstijden). In de algemene huurvoorwaarden vind je hierover ook altijd aanvullende informatie. Neem maar eens een kijkje in de algemene huurvoorwaarden en je snapt waarom het zo belangrijk is om dit altijd even goed door te nemen!

Berichten

Algemene Huurvoorwaarden

In de Algemene huurvoorwaarden sommen we alle belangrijke informatie op over de door jou geselecteerde huurauto. Van de hoogte van de waarborg en het eigen risico, tot aan informatie over de minimumleeftijd of kinderzitjes.

Waar vind je de algemene huurvoorwaarden?

Je vindt de algemene huurvoorwaarden allereerst op onze website. Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je de huurvoorwaarden al bekijken en vergelijken. Maar ook tijdens en na het reserveren van de huurauto, kun je de huurvoorwaarden uiteraard nog doornemen. Na het maken van de reservering en het voldoen van de betaling, ontvang je van ons de voucher. In dit document, zit ook een opsomming van de huurvoorwaarden.

Wat staat er in de algemene huurvoorwaarden?

In de algemene huurvoorwaarden wordt alle belangrijke informatie vermeld. Allereerst vind je hierin terug wat er allemaal is inbegrepen in de autohuur, maar ook staat er andere belangrijke informatie in, zoals: de minimum- en maximumleeftijd. Veel informatie tonen wij ook al tijdens het reserveringsproces, zoals de hoogte van de waarborg en eventuele extra kosten (voor bijvoorbeeld inleveren buiten openingstijden). In de algemene huurvoorwaarden vind je hierover ook altijd aanvullende informatie. Neem maar eens een kijkje in de algemene huurvoorwaarden en je snapt waarom het zo belangrijk is om dit altijd even goed door te nemen!

Berichten

Algemene Huurvoorwaarden

In de Algemene huurvoorwaarden sommen we alle belangrijke informatie op over de door jou geselecteerde huurauto. Van de hoogte van de waarborg en het eigen risico, tot aan informatie over de minimumleeftijd of kinderzitjes.

Waar vind je de algemene huurvoorwaarden?

Je vindt de algemene huurvoorwaarden allereerst op onze website. Tijdens het zoeken naar de geschikte huurauto, kun je de huurvoorwaarden al bekijken en vergelijken. Maar ook tijdens en na het reserveren van de huurauto, kun je de huurvoorwaarden uiteraard nog doornemen. Na het maken van de reservering en het voldoen van de betaling, ontvang je van ons de voucher. In dit document, zit ook een opsomming van de huurvoorwaarden.

Wat staat er in de algemene huurvoorwaarden?

In de algemene huurvoorwaarden wordt alle belangrijke informatie vermeld. Allereerst vind je hierin terug wat er allemaal is inbegrepen in de autohuur, maar ook staat er andere belangrijke informatie in, zoals: de minimum- en maximumleeftijd. Veel informatie tonen wij ook al tijdens het reserveringsproces, zoals de hoogte van de waarborg en eventuele extra kosten (voor bijvoorbeeld inleveren buiten openingstijden). In de algemene huurvoorwaarden vind je hierover ook altijd aanvullende informatie. Neem maar eens een kijkje in de algemene huurvoorwaarden en je snapt waarom het zo belangrijk is om dit altijd even goed door te nemen!

Berichten