Ophaalmethodes

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is car-gcc5882a34_1920-1024x683.jpg

Wist je dat er verschillende locaties zijn waar je je huurauto kunt ophalen? Dat hoeft niet alleen op de luchthaven te zijn. Je kunt je huurauto bijvoorbeeld bij ons kantoor te Grote Berg ophalen. Deze ophaal locatie kun je vooraf selecteren.

1. Huurauto op de luchthaven leveren

Wanneer je deze optie kiest dan staat een medewerker van ons je op te wachten in of buiten de aankomsthal. Je tekent het huurcontract bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Vanaf de parkeerplaats vertrek je dan met je huurauto richting je accommodatie. Dit is zeker een snelle manier om je vakantie te starten! Kies je voor deze ophaalmethode dan staan op de voucher die je van ons ontvangt duidelijke instructies hoe je de medewerker van ons kunt vinden.

2. Shuttle service vanaf de luchthaven

Kies je voor de Shuttle service, dan ga je op de luchthaven niet naar een balie maar wordt je door een busje van ons opgehaald en naar een verhuurkantoor net buiten de luchthaven gebracht. Ons kantoor ligt heel dichtbij de luchthaven, vaak maximaal 10 minuten rijden. Op het verhuurkantoor teken je het huurcontract en je neemt daar de huurauto in ontvangst.

3. Adresaflevering

Wil je de eerste paar dagen van je vakantie ontspannen aan het zwembad? Dan kun je ervoor kiezen om niet direct je huurauto op de luchthaven op te pikken maar later bij je hotel of appartement te laten brengen. Je tekent het huurcontract dan bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Deze service noemen we adresaflevering. Het kost wat extra, maar het is zeker ideaal! Tijdens het maken van je reservering kun je het adres van jouw accommodatie doorgeven. Let op, die moet wel over een receptie beschikken om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Je kunt ervoor kiezen de auto ook weer op te laten halen bij je accommodatie, of je kunt de auto inleveren op bijvoorbeeld de luchthaven. Dit kun je zelf regelen via de website.

Berichten

Ophaalmethodes

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is car-gcc5882a34_1920-1024x683.jpg

Wist je dat er verschillende locaties zijn waar je je huurauto kunt ophalen? Dat hoeft niet alleen op de luchthaven te zijn. Je kunt je huurauto bijvoorbeeld bij ons kantoor te Grote Berg ophalen. Deze ophaal locatie kun je vooraf selecteren.

1. Huurauto op de luchthaven leveren

Wanneer je deze optie kiest dan staat een medewerker van ons je op te wachten in of buiten de aankomsthal. Je tekent het huurcontract bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Vanaf de parkeerplaats vertrek je dan met je huurauto richting je accommodatie. Dit is zeker een snelle manier om je vakantie te starten! Kies je voor deze ophaalmethode dan staan op de voucher die je van ons ontvangt duidelijke instructies hoe je de medewerker van ons kunt vinden.

2. Shuttle service vanaf de luchthaven

Kies je voor de Shuttle service, dan ga je op de luchthaven niet naar een balie maar wordt je door een busje van ons opgehaald en naar een verhuurkantoor net buiten de luchthaven gebracht. Ons kantoor ligt heel dichtbij de luchthaven, vaak maximaal 10 minuten rijden. Op het verhuurkantoor teken je het huurcontract en je neemt daar de huurauto in ontvangst.

3. Adresaflevering

Wil je de eerste paar dagen van je vakantie ontspannen aan het zwembad? Dan kun je ervoor kiezen om niet direct je huurauto op de luchthaven op te pikken maar later bij je hotel of appartement te laten brengen. Je tekent het huurcontract dan bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Deze service noemen we adresaflevering. Het kost wat extra, maar het is zeker ideaal! Tijdens het maken van je reservering kun je het adres van jouw accommodatie doorgeven. Let op, die moet wel over een receptie beschikken om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Je kunt ervoor kiezen de auto ook weer op te laten halen bij je accommodatie, of je kunt de auto inleveren op bijvoorbeeld de luchthaven. Dit kun je zelf regelen via de website.

Berichten

Ophaalmethodes

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is car-gcc5882a34_1920-1024x683.jpg

Wist je dat er verschillende locaties zijn waar je je huurauto kunt ophalen? Dat hoeft niet alleen op de luchthaven te zijn. Je kunt je huurauto bijvoorbeeld bij ons kantoor te Grote Berg ophalen. Deze ophaal locatie kun je vooraf selecteren.

1. Huurauto op de luchthaven leveren

Wanneer je deze optie kiest dan staat een medewerker van ons je op te wachten in of buiten de aankomsthal. Je tekent het huurcontract bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Vanaf de parkeerplaats vertrek je dan met je huurauto richting je accommodatie. Dit is zeker een snelle manier om je vakantie te starten! Kies je voor deze ophaalmethode dan staan op de voucher die je van ons ontvangt duidelijke instructies hoe je de medewerker van ons kunt vinden.

2. Shuttle service vanaf de luchthaven

Kies je voor de Shuttle service, dan ga je op de luchthaven niet naar een balie maar wordt je door een busje van ons opgehaald en naar een verhuurkantoor net buiten de luchthaven gebracht. Ons kantoor ligt heel dichtbij de luchthaven, vaak maximaal 10 minuten rijden. Op het verhuurkantoor teken je het huurcontract en je neemt daar de huurauto in ontvangst.

3. Adresaflevering

Wil je de eerste paar dagen van je vakantie ontspannen aan het zwembad? Dan kun je ervoor kiezen om niet direct je huurauto op de luchthaven op te pikken maar later bij je hotel of appartement te laten brengen. Je tekent het huurcontract dan bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Deze service noemen we adresaflevering. Het kost wat extra, maar het is zeker ideaal! Tijdens het maken van je reservering kun je het adres van jouw accommodatie doorgeven. Let op, die moet wel over een receptie beschikken om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Je kunt ervoor kiezen de auto ook weer op te laten halen bij je accommodatie, of je kunt de auto inleveren op bijvoorbeeld de luchthaven. Dit kun je zelf regelen via de website.

Berichten

Ophaalmethodes

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is car-gcc5882a34_1920-1024x683.jpg

Wist je dat er verschillende locaties zijn waar je je huurauto kunt ophalen? Dat hoeft niet alleen op de luchthaven te zijn. Je kunt je huurauto bijvoorbeeld bij ons kantoor te Grote Berg ophalen. Deze ophaal locatie kun je vooraf selecteren.

1. Huurauto op de luchthaven leveren

Wanneer je deze optie kiest dan staat een medewerker van ons je op te wachten in of buiten de aankomsthal. Je tekent het huurcontract bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Vanaf de parkeerplaats vertrek je dan met je huurauto richting je accommodatie. Dit is zeker een snelle manier om je vakantie te starten! Kies je voor deze ophaalmethode dan staan op de voucher die je van ons ontvangt duidelijke instructies hoe je de medewerker van ons kunt vinden.

2. Shuttle service vanaf de luchthaven

Kies je voor de Shuttle service, dan ga je op de luchthaven niet naar een balie maar wordt je door een busje van ons opgehaald en naar een verhuurkantoor net buiten de luchthaven gebracht. Ons kantoor ligt heel dichtbij de luchthaven, vaak maximaal 10 minuten rijden. Op het verhuurkantoor teken je het huurcontract en je neemt daar de huurauto in ontvangst.

3. Adresaflevering

Wil je de eerste paar dagen van je vakantie ontspannen aan het zwembad? Dan kun je ervoor kiezen om niet direct je huurauto op de luchthaven op te pikken maar later bij je hotel of appartement te laten brengen. Je tekent het huurcontract dan bij de medewerker en krijgt direct de autosleutels overhandigd. Deze service noemen we adresaflevering. Het kost wat extra, maar het is zeker ideaal! Tijdens het maken van je reservering kun je het adres van jouw accommodatie doorgeven. Let op, die moet wel over een receptie beschikken om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Je kunt ervoor kiezen de auto ook weer op te laten halen bij je accommodatie, of je kunt de auto inleveren op bijvoorbeeld de luchthaven. Dit kun je zelf regelen via de website.

Berichten