Schade

O jee, schade aan de huurauto! Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten tijdens je vakantie. Maar het kan gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en pech onderweg kan gebeuren. Ook kan er schade aan de huurauto ontstaan zonder dat jij er iets aan kunt doen.

Wat moet je doen als je schade hebt aan de huurauto?

Tip: maak foto’s van de schade en de situatie.

Schade aan derde partij

Is er een derde partij betrokken bij de aanrijding? Neem contact op met de Mathilda Car Rental B.V. om de schade te melden en vraag of je een CRS politierapport moet laten opmaken. Een politierapport is soms namelijk een vereiste om je schade te kunnen declareren.

Veroorzaak jij met jouw auto schade aan een andere auto, bijvoorbeeld deur in deur? Ook voor zo’n relatief simpele schade dien je soms een CRS politierapport op te laten maken.

CRS Politierapport bij schade of eenzijdig ongeval

Bij schade of een eenzijdig ongeval verplicht om een (politie)rapport op te laten stellen door de politie of CRS.

Bestaande schade aan de huurauto

Wat als je bij het ophalen een huurauto krijgt aangeboden waar misschien al wel wat krassen of deukjes op aanwezig zijn? Als je de huurauto in ontvangst neemt, zal de medewerker een rondje om de auto lopen om alle eventueel aanwezige schade te noteren. Loop samen met de medewerker het rondje om de huurauto, kijk mee, zorg ervoor dat alle aanwezige schade netjes wordt genoteerd op het formulier en controleer dit dan ook goed. Dan kan er na de huurperiode ook geen onenigheid over ontstaan. Beter voorkomen dan genezen! Is de huurauto technisch niet in orde? Dan mag je uiteraard om een ander exemplaar vragen.

Wat moet je doen als je pech hebt met de huurauto?

Pech met de auto krijg je natuurlijk liever niet. Vooral niet tijdens je vakantie. Maar als het gebeurt, is hulp dichtbij. Neem in geval altijd eerst contact op ons voor pechhulp. Let op: schakel niet zelf (zonder overleg) de wegenwacht in, want deze kosten krijg je dan namelijk niet vergoed.

Berichten

Schade

O jee, schade aan de huurauto! Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten tijdens je vakantie. Maar het kan gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en pech onderweg kan gebeuren. Ook kan er schade aan de huurauto ontstaan zonder dat jij er iets aan kunt doen.

Wat moet je doen als je schade hebt aan de huurauto?

Tip: maak foto’s van de schade en de situatie.

Schade aan derde partij

Is er een derde partij betrokken bij de aanrijding? Neem contact op met de Mathilda Car Rental B.V. om de schade te melden en vraag of je een CRS politierapport moet laten opmaken. Een politierapport is soms namelijk een vereiste om je schade te kunnen declareren.

Veroorzaak jij met jouw auto schade aan een andere auto, bijvoorbeeld deur in deur? Ook voor zo’n relatief simpele schade dien je soms een CRS politierapport op te laten maken.

CRS Politierapport bij schade of eenzijdig ongeval

Bij schade of een eenzijdig ongeval verplicht om een (politie)rapport op te laten stellen door de politie of CRS.

Bestaande schade aan de huurauto

Wat als je bij het ophalen een huurauto krijgt aangeboden waar misschien al wel wat krassen of deukjes op aanwezig zijn? Als je de huurauto in ontvangst neemt, zal de medewerker een rondje om de auto lopen om alle eventueel aanwezige schade te noteren. Loop samen met de medewerker het rondje om de huurauto, kijk mee, zorg ervoor dat alle aanwezige schade netjes wordt genoteerd op het formulier en controleer dit dan ook goed. Dan kan er na de huurperiode ook geen onenigheid over ontstaan. Beter voorkomen dan genezen! Is de huurauto technisch niet in orde? Dan mag je uiteraard om een ander exemplaar vragen.

Wat moet je doen als je pech hebt met de huurauto?

Pech met de auto krijg je natuurlijk liever niet. Vooral niet tijdens je vakantie. Maar als het gebeurt, is hulp dichtbij. Neem in geval altijd eerst contact op ons voor pechhulp. Let op: schakel niet zelf (zonder overleg) de wegenwacht in, want deze kosten krijg je dan namelijk niet vergoed.

Berichten

Schade

O jee, schade aan de huurauto! Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten tijdens je vakantie. Maar het kan gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en pech onderweg kan gebeuren. Ook kan er schade aan de huurauto ontstaan zonder dat jij er iets aan kunt doen.

Wat moet je doen als je schade hebt aan de huurauto?

Tip: maak foto’s van de schade en de situatie.

Schade aan derde partij

Is er een derde partij betrokken bij de aanrijding? Neem contact op met de Mathilda Car Rental B.V. om de schade te melden en vraag of je een CRS politierapport moet laten opmaken. Een politierapport is soms namelijk een vereiste om je schade te kunnen declareren.

Veroorzaak jij met jouw auto schade aan een andere auto, bijvoorbeeld deur in deur? Ook voor zo’n relatief simpele schade dien je soms een CRS politierapport op te laten maken.

CRS Politierapport bij schade of eenzijdig ongeval

Bij schade of een eenzijdig ongeval verplicht om een (politie)rapport op te laten stellen door de politie of CRS.

Bestaande schade aan de huurauto

Wat als je bij het ophalen een huurauto krijgt aangeboden waar misschien al wel wat krassen of deukjes op aanwezig zijn? Als je de huurauto in ontvangst neemt, zal de medewerker een rondje om de auto lopen om alle eventueel aanwezige schade te noteren. Loop samen met de medewerker het rondje om de huurauto, kijk mee, zorg ervoor dat alle aanwezige schade netjes wordt genoteerd op het formulier en controleer dit dan ook goed. Dan kan er na de huurperiode ook geen onenigheid over ontstaan. Beter voorkomen dan genezen! Is de huurauto technisch niet in orde? Dan mag je uiteraard om een ander exemplaar vragen.

Wat moet je doen als je pech hebt met de huurauto?

Pech met de auto krijg je natuurlijk liever niet. Vooral niet tijdens je vakantie. Maar als het gebeurt, is hulp dichtbij. Neem in geval altijd eerst contact op ons voor pechhulp. Let op: schakel niet zelf (zonder overleg) de wegenwacht in, want deze kosten krijg je dan namelijk niet vergoed.

Berichten

Schade

O jee, schade aan de huurauto! Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten tijdens je vakantie. Maar het kan gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en pech onderweg kan gebeuren. Ook kan er schade aan de huurauto ontstaan zonder dat jij er iets aan kunt doen.

Wat moet je doen als je schade hebt aan de huurauto?

Tip: maak foto’s van de schade en de situatie.

Schade aan derde partij

Is er een derde partij betrokken bij de aanrijding? Neem contact op met de Mathilda Car Rental B.V. om de schade te melden en vraag of je een CRS politierapport moet laten opmaken. Een politierapport is soms namelijk een vereiste om je schade te kunnen declareren.

Veroorzaak jij met jouw auto schade aan een andere auto, bijvoorbeeld deur in deur? Ook voor zo’n relatief simpele schade dien je soms een CRS politierapport op te laten maken.

CRS Politierapport bij schade of eenzijdig ongeval

Bij schade of een eenzijdig ongeval verplicht om een (politie)rapport op te laten stellen door de politie of CRS.

Bestaande schade aan de huurauto

Wat als je bij het ophalen een huurauto krijgt aangeboden waar misschien al wel wat krassen of deukjes op aanwezig zijn? Als je de huurauto in ontvangst neemt, zal de medewerker een rondje om de auto lopen om alle eventueel aanwezige schade te noteren. Loop samen met de medewerker het rondje om de huurauto, kijk mee, zorg ervoor dat alle aanwezige schade netjes wordt genoteerd op het formulier en controleer dit dan ook goed. Dan kan er na de huurperiode ook geen onenigheid over ontstaan. Beter voorkomen dan genezen! Is de huurauto technisch niet in orde? Dan mag je uiteraard om een ander exemplaar vragen.

Wat moet je doen als je pech hebt met de huurauto?

Pech met de auto krijg je natuurlijk liever niet. Vooral niet tijdens je vakantie. Maar als het gebeurt, is hulp dichtbij. Neem in geval altijd eerst contact op ons voor pechhulp. Let op: schakel niet zelf (zonder overleg) de wegenwacht in, want deze kosten krijg je dan namelijk niet vergoed.

Berichten