Tankregeling

Bij Mathilda Car Rental B.V. staan we voor transparantie en daarom maak je bij ons altijd gebruik van een eerlijke tankregeling. Je levert de huurauto altijd in met dezelfde hoeveelheid brandstof als waarmee je de auto hebt ontvangen. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn en zorgeloos!

Welke tankregeling heb ik?

Als je een auto huurt bij Mathilda Car Rental B.V. is dat altijd met een eerlijke tankregeling: inleveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto hebt opgehaald. Dit zie je ook duidelijk vermeld in de specifieke voorwaarden van de huurauto. In autohuurtermen heet deze regeling Vol-Vol, maar dat betekent dus niet dat je de huurauto altijd volledige afgetankt meekrijgt.

Wat betekent tankregeling Vol-Vol?

Bij de tankregeling Vol-Vol lever je je huurauto in met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde. Je krijg de auto met een driekwart gevulde tank mee, dan lever je de auto ook met diezelfde stand weer in. Het is wat lastiger om in te schatten maar Vol-Vol is de meest betrouwbare regeling en daarom ook het brandstofbeleid waar wij mee werken.

Vol, leeg, driekwart, halfvol…. Waar stond dat wijzertje nu ook al weer?
Deze situatie maakt eigenlijk iedereen die een auto huurt mee. Want aftanken hoort er nu eenmaal bij. Is de tank bij het ophalen maar halfvol, laat dit dan op het contract vermelden. Dan mag je de auto natuurlijk ook met een halfvolle tank inleveren. Tip: ook handig is om altijd een foto te maken van de brandstofmeter voordat je wegrijdt, dan kun je daar altijd aan refereren.

Berichten

Tankregeling

Bij Mathilda Car Rental B.V. staan we voor transparantie en daarom maak je bij ons altijd gebruik van een eerlijke tankregeling. Je levert de huurauto altijd in met dezelfde hoeveelheid brandstof als waarmee je de auto hebt ontvangen. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn en zorgeloos!

Welke tankregeling heb ik?

Als je een auto huurt bij Mathilda Car Rental B.V. is dat altijd met een eerlijke tankregeling: inleveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto hebt opgehaald. Dit zie je ook duidelijk vermeld in de specifieke voorwaarden van de huurauto. In autohuurtermen heet deze regeling Vol-Vol, maar dat betekent dus niet dat je de huurauto altijd volledige afgetankt meekrijgt.

Wat betekent tankregeling Vol-Vol?

Bij de tankregeling Vol-Vol lever je je huurauto in met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde. Je krijg de auto met een driekwart gevulde tank mee, dan lever je de auto ook met diezelfde stand weer in. Het is wat lastiger om in te schatten maar Vol-Vol is de meest betrouwbare regeling en daarom ook het brandstofbeleid waar wij mee werken.

Vol, leeg, driekwart, halfvol…. Waar stond dat wijzertje nu ook al weer?
Deze situatie maakt eigenlijk iedereen die een auto huurt mee. Want aftanken hoort er nu eenmaal bij. Is de tank bij het ophalen maar halfvol, laat dit dan op het contract vermelden. Dan mag je de auto natuurlijk ook met een halfvolle tank inleveren. Tip: ook handig is om altijd een foto te maken van de brandstofmeter voordat je wegrijdt, dan kun je daar altijd aan refereren.

Berichten

Tankregeling

Bij Mathilda Car Rental B.V. staan we voor transparantie en daarom maak je bij ons altijd gebruik van een eerlijke tankregeling. Je levert de huurauto altijd in met dezelfde hoeveelheid brandstof als waarmee je de auto hebt ontvangen. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn en zorgeloos!

Welke tankregeling heb ik?

Als je een auto huurt bij Mathilda Car Rental B.V. is dat altijd met een eerlijke tankregeling: inleveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto hebt opgehaald. Dit zie je ook duidelijk vermeld in de specifieke voorwaarden van de huurauto. In autohuurtermen heet deze regeling Vol-Vol, maar dat betekent dus niet dat je de huurauto altijd volledige afgetankt meekrijgt.

Wat betekent tankregeling Vol-Vol?

Bij de tankregeling Vol-Vol lever je je huurauto in met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde. Je krijg de auto met een driekwart gevulde tank mee, dan lever je de auto ook met diezelfde stand weer in. Het is wat lastiger om in te schatten maar Vol-Vol is de meest betrouwbare regeling en daarom ook het brandstofbeleid waar wij mee werken.

Vol, leeg, driekwart, halfvol…. Waar stond dat wijzertje nu ook al weer?
Deze situatie maakt eigenlijk iedereen die een auto huurt mee. Want aftanken hoort er nu eenmaal bij. Is de tank bij het ophalen maar halfvol, laat dit dan op het contract vermelden. Dan mag je de auto natuurlijk ook met een halfvolle tank inleveren. Tip: ook handig is om altijd een foto te maken van de brandstofmeter voordat je wegrijdt, dan kun je daar altijd aan refereren.

Berichten

Tankregeling

Bij Mathilda Car Rental B.V. staan we voor transparantie en daarom maak je bij ons altijd gebruik van een eerlijke tankregeling. Je levert de huurauto altijd in met dezelfde hoeveelheid brandstof als waarmee je de auto hebt ontvangen. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn en zorgeloos!

Welke tankregeling heb ik?

Als je een auto huurt bij Mathilda Car Rental B.V. is dat altijd met een eerlijke tankregeling: inleveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto hebt opgehaald. Dit zie je ook duidelijk vermeld in de specifieke voorwaarden van de huurauto. In autohuurtermen heet deze regeling Vol-Vol, maar dat betekent dus niet dat je de huurauto altijd volledige afgetankt meekrijgt.

Wat betekent tankregeling Vol-Vol?

Bij de tankregeling Vol-Vol lever je je huurauto in met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde. Je krijg de auto met een driekwart gevulde tank mee, dan lever je de auto ook met diezelfde stand weer in. Het is wat lastiger om in te schatten maar Vol-Vol is de meest betrouwbare regeling en daarom ook het brandstofbeleid waar wij mee werken.

Vol, leeg, driekwart, halfvol…. Waar stond dat wijzertje nu ook al weer?
Deze situatie maakt eigenlijk iedereen die een auto huurt mee. Want aftanken hoort er nu eenmaal bij. Is de tank bij het ophalen maar halfvol, laat dit dan op het contract vermelden. Dan mag je de auto natuurlijk ook met een halfvolle tank inleveren. Tip: ook handig is om altijd een foto te maken van de brandstofmeter voordat je wegrijdt, dan kun je daar altijd aan refereren.

Berichten