Waarborg

Reserveer je een huurauto van Mathilda Car Rental B.V. dan weet je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je betaalt je huurauto vooraf en ter plaatse kom je niet voor verrassingen te staan. Wat je ter plaatse nog wel moet voldoen? De waarborg. De hoogte van de borg kan per huurauto verschillen. Meestal is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, met een pincode en voldoende bestedingsruimte.

Waarom moet je borg betalen bij het ophalen van de huurauto?

De huurauto betaal je vooraf, ter plaatse betaal je eventuele extra accessoires. Je krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor ons een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid.

Hoe hoog is de waarborg voor de huurauto?

Je ziet bij iedere huurauto direct vermeld staan wat de hoogte van de borg is. Niet te missen!

Hoe betaal ik de borg voor de huurauto?

Waarborg met creditcard 
In de meeste gevallen is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht, met een pincode en voldoende bestedingsruimte. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de creditcard mag niet van je ouders of een vriend zijn, maar moet écht op naam staan van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent. Heeft de hoofdbestuurder zelf geen creditcard maar een medereiziger wel? Zorg dan dat de reisgenoot de hoofdbestuurder wordt. De hoofdbestuurder heeft namelijk een creditcard op naam nodig.

Wanneer betaal je de waarborg?

De waarborg voldoe je bij het ophalen van de huurauto. Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard óf het wordt afgeschreven. Tip: er is een grote kans dat je tijdens de vakantie je hotelovernachtingen, etentjes, uitstapjes en andere leuke activiteiten met de creditcard wil betalen. Houd dus rekening met de hoogte van de waarborg en het feit dat je tijdelijk minder bestedingsruimte hebt.

Wanneer krijg je de waarborg terug?

Als de huurperiode probleemloos is verlopen en je de huurauto op tijd hebt ingeleverd, wordt het bedrag weer vrijgegeven of teruggestort. Is de waarborg geïncasseerd? Dan wordt het bedrag binnen 10 dagen weer overgemaakt. Is het bedrag gereserveerd? Dan kan het tot 15 dagen duren voordat het bedrag is vrijgegeven. Je creditcardmaatschappij moet de transactie verwerken, daarom is het teruggestorte of vrijgegeven bedrag niet altijd direct zichtbaar. Mocht de terugbetaling langer duren, dan is het slim om contact op te nemen met je creditcardmaatschappij.

Berichten

Waarborg

Reserveer je een huurauto van Mathilda Car Rental B.V. dan weet je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je betaalt je huurauto vooraf en ter plaatse kom je niet voor verrassingen te staan. Wat je ter plaatse nog wel moet voldoen? De waarborg. De hoogte van de borg kan per huurauto verschillen. Meestal is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, met een pincode en voldoende bestedingsruimte.

Waarom moet je borg betalen bij het ophalen van de huurauto?

De huurauto betaal je vooraf, ter plaatse betaal je eventuele extra accessoires. Je krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor ons een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid.

Hoe hoog is de waarborg voor de huurauto?

Je ziet bij iedere huurauto direct vermeld staan wat de hoogte van de borg is. Niet te missen!

Hoe betaal ik de borg voor de huurauto?

Waarborg met creditcard 
In de meeste gevallen is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht, met een pincode en voldoende bestedingsruimte. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de creditcard mag niet van je ouders of een vriend zijn, maar moet écht op naam staan van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent. Heeft de hoofdbestuurder zelf geen creditcard maar een medereiziger wel? Zorg dan dat de reisgenoot de hoofdbestuurder wordt. De hoofdbestuurder heeft namelijk een creditcard op naam nodig.

Wanneer betaal je de waarborg?

De waarborg voldoe je bij het ophalen van de huurauto. Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard óf het wordt afgeschreven. Tip: er is een grote kans dat je tijdens de vakantie je hotelovernachtingen, etentjes, uitstapjes en andere leuke activiteiten met de creditcard wil betalen. Houd dus rekening met de hoogte van de waarborg en het feit dat je tijdelijk minder bestedingsruimte hebt.

Wanneer krijg je de waarborg terug?

Als de huurperiode probleemloos is verlopen en je de huurauto op tijd hebt ingeleverd, wordt het bedrag weer vrijgegeven of teruggestort. Is de waarborg geïncasseerd? Dan wordt het bedrag binnen 10 dagen weer overgemaakt. Is het bedrag gereserveerd? Dan kan het tot 15 dagen duren voordat het bedrag is vrijgegeven. Je creditcardmaatschappij moet de transactie verwerken, daarom is het teruggestorte of vrijgegeven bedrag niet altijd direct zichtbaar. Mocht de terugbetaling langer duren, dan is het slim om contact op te nemen met je creditcardmaatschappij.

Berichten

Waarborg

Reserveer je een huurauto van Mathilda Car Rental B.V. dan weet je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je betaalt je huurauto vooraf en ter plaatse kom je niet voor verrassingen te staan. Wat je ter plaatse nog wel moet voldoen? De waarborg. De hoogte van de borg kan per huurauto verschillen. Meestal is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, met een pincode en voldoende bestedingsruimte.

Waarom moet je borg betalen bij het ophalen van de huurauto?

De huurauto betaal je vooraf, ter plaatse betaal je eventuele extra accessoires. Je krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor ons een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid.

Hoe hoog is de waarborg voor de huurauto?

Je ziet bij iedere huurauto direct vermeld staan wat de hoogte van de borg is. Niet te missen!

Hoe betaal ik de borg voor de huurauto?

Waarborg met creditcard 
In de meeste gevallen is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht, met een pincode en voldoende bestedingsruimte. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de creditcard mag niet van je ouders of een vriend zijn, maar moet écht op naam staan van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent. Heeft de hoofdbestuurder zelf geen creditcard maar een medereiziger wel? Zorg dan dat de reisgenoot de hoofdbestuurder wordt. De hoofdbestuurder heeft namelijk een creditcard op naam nodig.

Wanneer betaal je de waarborg?

De waarborg voldoe je bij het ophalen van de huurauto. Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard óf het wordt afgeschreven. Tip: er is een grote kans dat je tijdens de vakantie je hotelovernachtingen, etentjes, uitstapjes en andere leuke activiteiten met de creditcard wil betalen. Houd dus rekening met de hoogte van de waarborg en het feit dat je tijdelijk minder bestedingsruimte hebt.

Wanneer krijg je de waarborg terug?

Als de huurperiode probleemloos is verlopen en je de huurauto op tijd hebt ingeleverd, wordt het bedrag weer vrijgegeven of teruggestort. Is de waarborg geïncasseerd? Dan wordt het bedrag binnen 10 dagen weer overgemaakt. Is het bedrag gereserveerd? Dan kan het tot 15 dagen duren voordat het bedrag is vrijgegeven. Je creditcardmaatschappij moet de transactie verwerken, daarom is het teruggestorte of vrijgegeven bedrag niet altijd direct zichtbaar. Mocht de terugbetaling langer duren, dan is het slim om contact op te nemen met je creditcardmaatschappij.

Berichten

Waarborg

Reserveer je een huurauto van Mathilda Car Rental B.V. dan weet je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je betaalt je huurauto vooraf en ter plaatse kom je niet voor verrassingen te staan. Wat je ter plaatse nog wel moet voldoen? De waarborg. De hoogte van de borg kan per huurauto verschillen. Meestal is een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder, met een pincode en voldoende bestedingsruimte.

Waarom moet je borg betalen bij het ophalen van de huurauto?

De huurauto betaal je vooraf, ter plaatse betaal je eventuele extra accessoires. Je krijgt immers een object mee dat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. De borg is voor ons een garantie bij eventuele schade, diefstal, fraude of nalatigheid.

Hoe hoog is de waarborg voor de huurauto?

Je ziet bij iedere huurauto direct vermeld staan wat de hoogte van de borg is. Niet te missen!

Hoe betaal ik de borg voor de huurauto?

Waarborg met creditcard 
In de meeste gevallen is een creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht, met een pincode en voldoende bestedingsruimte. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: de creditcard mag niet van je ouders of een vriend zijn, maar moet écht op naam staan van degene die het huurcontract als hoofdbestuurder ondertekent. Heeft de hoofdbestuurder zelf geen creditcard maar een medereiziger wel? Zorg dan dat de reisgenoot de hoofdbestuurder wordt. De hoofdbestuurder heeft namelijk een creditcard op naam nodig.

Wanneer betaal je de waarborg?

De waarborg voldoe je bij het ophalen van de huurauto. Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard óf het wordt afgeschreven. Tip: er is een grote kans dat je tijdens de vakantie je hotelovernachtingen, etentjes, uitstapjes en andere leuke activiteiten met de creditcard wil betalen. Houd dus rekening met de hoogte van de waarborg en het feit dat je tijdelijk minder bestedingsruimte hebt.

Wanneer krijg je de waarborg terug?

Als de huurperiode probleemloos is verlopen en je de huurauto op tijd hebt ingeleverd, wordt het bedrag weer vrijgegeven of teruggestort. Is de waarborg geïncasseerd? Dan wordt het bedrag binnen 10 dagen weer overgemaakt. Is het bedrag gereserveerd? Dan kan het tot 15 dagen duren voordat het bedrag is vrijgegeven. Je creditcardmaatschappij moet de transactie verwerken, daarom is het teruggestorte of vrijgegeven bedrag niet altijd direct zichtbaar. Mocht de terugbetaling langer duren, dan is het slim om contact op te nemen met je creditcardmaatschappij.

Berichten